Telefoon icoon +31 88 678 3519
Skip navigation

Nationale Bibliotheekcongres (16-04-2019)

Optelecdigitaal is met een informatiestand aanwezig bij het Nationale Bibliotheekcongres op 16 april 2019.
De locatie is de Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, te Rotterdam
Thema: Diversiteit

De bibliotheek staat midden in de maatschappij. Een maatschappij met zoveel culturen en generaties, eentje die inmiddels behoorlijk divers is geworden. Tijdens het congres wordt er ingezoomd op het thema ‘diversiteit’. Herkent iedereen zich voldoende in het aanbod en dienstverlening?

Hoe worden we meer inclusief, met oog voor verschillen? Dat moeten we samen doen en daarom gaan we tijdens het congres graag hierover met u in gesprek. Dit doen we met een inspirerend plenair ochtendprogramma en heel veel niet te missen workshops, talks en verdiepingssessies tijdens de middag, die hoofdzakelijk door uw vakcollega’s worden aangedragen en ontwikkeld.

Optelecdigitaal is aanwezig met onderandere Browsealoud software: plugin software waarmee u op eenvoudige wijze uw website voorziet in diverse toegankelijkheids elementen waaronder vergroting en auditieve ondersteuning.

Copyright © 2023 Optelecdigitaal.nl. Alle rechten voorbehouden. Privacy Cookiebeleid